Loading...

Po džinu je Tomaž Kavčič predstavil še tonik

Znani slovenski kuharski mojster ima zdaj obe nujni sestavini za enega najbolj priljubljenih koktajlov, ki je navdihnil tudi njegovo najbolj znano sladico.

Na dvorcu Zemono so predstavili nov tonik Dialogue, ki je plod sodelovanja pevke Danijele Martinović, gostinca Tomaža Kavčiča in Fructala ter predstavlja logično nadaljevanje zgodbe, zastavljene z džinom Monologue. Iz monologa v dialog, torej.

Pod tonik, ki ga proizvaja Fructal, sta se podpisala Danijela Martinović in Tomaž Kavčič.

Za zasnovo okusov je seveda poskrbel mojster Kavčič, na pomoč pa mu je priskočila pevka, ki je s tem postala tudi ambasadorka tonika Dialogue. Njuno dvajsetletno prijateljstvo je tako prvič preraslo še v poslovno sodelovanje. “Za pripravo všečnih tonikov sem potreboval ženski čut in tako je nastal Dialogue, ki predstavlja prijateljstvo in srčnost,” je o zmagovalni kombinaciji povedal Tomaž Kavčič.

Znani oblikovalec Žare Kerin (levo) je zaslužen za podobo džina Monologue, ta podoba pa se zdaj nadaljuje tudi pri toniku Dialogue.

Dialogue se uvršča med premium tonik, vsebuje naravni kinin in bo na prodajnih policah v drugi polovici novembra. Razvili so dva okusa – klasični dry bitter in mediteranski tonik z limono, limeto in zelišči. Oba sta, jasno, idealna kombinacija z džinom Monologue, ki je lani na prestižnem ocenjevanju žganih pijač Great American International Spirits Competition prejel dvojno zlato medaljo, ob tem pa so ga uvrstili med osem najboljših žganih pijač sveta.