Loading...

Messi ima v novem domu vinsko vitrino za tisoč steklenic

Nogometni superzvezdnik je poskrbel, da mu v razkošnem stanovanju v Miamiju ne bo zmanjkalo vina.

Pred kratkim smo z znanim slovenskim vinarjem razpravljali o nakupu vinske vitrine, predvsem o tem, kako velika mora biti, da zadovolji potrebe povprečno žejnega pivca. Dejal nam je, da vinska vitrina nikoli ne more biti prevelika, kar lahko nekaj tednov po nakupu potrdimo tudi sami, podobno pa je nekdo očitno svetoval tudi argentinskemu nogometnemu zvezdniku Lionelu Messiju.

Ta je pred kratkim v Miamiju kupil že drugo nepremičnino, luksuzno stanovanje v stolpnici Porsche Design Tower, ki velja za eno najprestižnejših stanovanjskih zgradb na svetu. Zanj je odštel skoraj šest milijonov evrov, ob kar šestih bazenih pa je eden najbolj impozantnih detajlov nedvomno vinska vitrina – vanjo je namreč mogoče pospraviti kar tisoč steklenic.

Messi je sicer z vinskim svetom kar tesno povezan, ne nazadnje je rojen v Argentini. Sicer pa je že leta 2012 z vinsko kletjo Bianchi iz znane argentinske vinorodne province Mendoza sklenil sodelovanje in ustvaril svojo vinsko linijo. Izkupiček od te namenja v dobrodelne namene, steklenice svojega malbeca pa je menda kot darilo delil tudi gostom na svoji poroki.