Loading...

Pekarna Grosuplje s svežo ponudbo kruha – od štručke brez kvasa do BIO babičinega kruha

“Kruh ima v Sloveniji posebno mesto, zato mu posvečamo veliko časa; nenehno sledimo trendom, izboljšujemo sestavine, predvsem pa upoštevamo želje kupcev,” so ob predstavitvi aprilskih novosti sporočili iz skupine Don Don.

“Skozi slovensko zgodovino se je kruh pojavil v vrsti oblik in načinov priprave, na primer za posebne priložnosti in praznovanja. Danes z dodatkom kislega testa pripravljamo izdelke brez dodanih aditivov, s kvasnim nastavkom pa jim izboljšamo aromo, okus in svežino. V zadnjih letih razvijamo nove izdelke, ki so priporočljivi za uravnoteženo prehrano potrošnikov, ki zdravju in kakovostni prehrani namenjajo čedalje več pozornosti,” so pojasnili v skupini Don Don.

Štručka brez kvasa in “super kruh”

Tako so v tem mesecu pestro izbiro kruha in pekovskih izdelkov dopolnili s Hudo štručko brez kvasa, ki brbončice dodatno razvaja z markantnim sezamom. Za zdrav in okusen zajtrk ali malico bo poskrbel osvežen Super kruh VITAMIN+, ki vsebuje veliko sestavin z visoko vsebnostjo hranljivih snovi, in sicer chia semena, semena kvinoje, špinačo, matcha zeleni čaj, alge spirulina, kurkumo, vitamine ter minerale.

Nov član družine Babičinih kruhov

Za vonj in okus nostalgije pa od aprila naprej poskrbi BIO babičin kruh, povsem nov član družine Babičinih kruhov. Pripravljen je iz pšenične bele, črne, ržene polnozrnate, ovsene ter ječmenove moke, okus pa dodatno obogati mešanica semen sončnic, lanu in sezama. Zaradi svoje bogate sestave predstavlja vir prehranskih vlaknin.

“Vedno iščemo nove recepte, zanimive kombinacije in zdrave sestavine, obenem pa sledimo naši bogati krušni tradiciji. Skrb za kakovost je ena temeljnih vrednot in vodilna smernica na vseh področjih našega poslovanja,” so strnili v skupini Don Don.