Loading...

Z Bauhausom do pravljične hiše z bazenom

Za marsikaterega malikovalca uživaškega življenja predstavljata vila z bazenom in srebanje mrzlega osvežilnega napitka na ležalniku, gugalniku ali v viseči mreži, vpeti med dve drevesi, presežek udobja, ob seveda brezskrbnem razgledu na lasten vrtni ocean. Pa naj gre za družine, zaljubljene pare ali bolj samotarske vrste ljudi.

A zakaj bi zgolj vzdihovali in se naslajali nad fotografijami čarobnih hišk z bazeni oziroma se vozili nekam daleč čofotat v toplice ali na morje, če pravo počitniško pravljico lahko doživite kar doma na svojem vrtu ali v atriju. In to vsak dan. Pred službo ali po njej, čez dan ali zvečer.

Potrebujete le nekaj kvadratnih metrov prostora in vaša običajna hiša se nemudoma lahko spremeni v luksuzno vilo z bazenom. Zapeljati se morate le do najbližjega Bauhausa, kjer vas čaka vrsta različnih tipov bazenov, s katerimi lahko uresničite svoje sanje. In to brez rovokopačev, zidarjev, keramičarjev ter drugih obrtnikov.

Dandanes se moderni hedonisti raje kot za vgradne bazene odločajo za nakup vgradnih montažnih ali prostostoječih bazenov, saj so bistveno cenejši od svojih zidanih vgradnih tovarišev, poleg tega pa lažji za vzdrževanje in postavljanje. Samostoječi ali vgradni montažni bazeni so različnih velikosti in oblik.

Samo pomislite na svoj najljubši geometrijski lik, ki je morda okrogel ali kvadraten, podolgovat, ovalen ali večkoten, pomembno je le, da se bo najbolj zlil z okolico vaše parcele in vašim budžetom. In že boste lahko z nasmehom na obrazu opazovali veselje vaših otrok ob kobacanju na napihljivega morskega psa, samoroga, rožnatega flaminga ali kakšno drugo eksotično žival, vi pa boste v miru in z možgani na oddihu prebirali najljubšo kriminalko ali doktor-roman.

Bazeni, ki jih dobite v Bauhausu, so narejeni iz najbolj kakovostnih in stabilnih materialov, so prijazni do okolja in ljudi, imajo najmodernejše in učinkovite filtrske sisteme in črpalke, tako da se bo vaše domače morje lesketalo v čistosti in modrini kot voda na neokrnjenem morskem otoku.

S pripadajočimi lestvami bo dostop do vašega kopališča otročje lahek, globine bazenov pa so, tako kot oblike, različne: lahko si privoščite celo takšnega, da boste ob skoku na glavo popolnoma brez skrbi, da bi si poškodovali lobanjo na ostrem kamenju ali skalah. Priložena so tudi pregrinjala, zato vam ni treba trepetati, da bi vaše domače toplice zalil dež ali jih zasul saharski pesek, pa tudi nočni insekti jih ne bodo mogli zasesti.

In cene? Za vrednost desetih dnevnih družinskih počitnic v toplicah ali na morju dobite domači bazen z življenjsko dobo, ob kateri vas bodo s prvimi plavalnimi zamahi lahko nasmejali še vaši vnuki.