Loading...

Novi petzvezdični hotel v Ljubljani išče kuharje

Letos spomladi naj bi se na Bavarskem dvoru odprl še en prestižen hotel, v katerem se bodo podobno kot v sosednjem Intercontinentalu trudili tudi s kulinariko.

Opazili smo, da je Zlatarna Celje, ki ob sedežu Telekoma Slovenije v Ljubljani gradi gigantski hotel, danes na zaposlitvenem spletnem portalu MojeDelo.com objavila vrsto zaposlitvenih oglasov za praktično vse kategorije osebja, ki jih hotel potrebuje.

Za novi ljubljanski hotel s petimi zvezdicami, ki bo nosil ime Grand Plaza Hotel in ki bo očitno del hotelske verige Radisson blu, med drugim iščejo kompletno osebje v kuhinji od glavnega do pomožnih kuharjev, slaščičarja, barmana, vodjo strežbe in natakarje.

Ob začetku gradnje so napovedovali, da bo hotel imel restavracijo v najvišjem nadstropju.

Ni dvoma, da hotel s petimi zvezdicami terja tudi primerno kulinarično in barsko ponudbo. Z obema se trudijo v sosednjem hotelu Intercontinental, medtem ko preostali ljubljanski hoteli sploh po pandemiji na tem področju znova šepajo. Hotel Cubo se je restavraciji že zdavnaj odpovedal, v hotelu Union zdaj menda le še oddajajo prostore vodjem Ateljeja, v hotelu Slon restavracija Slon 1552 ostaja zaprta, medtem ko so v hotelu Vander kulinarično vendarle nekoliko bolj živahni.