Loading...

Brda v Dallasu

Na plesu Mavs Ball, največjem dobrodelnem dogodku košarkarskega kluba Dallas Mavericks, je kot partnerica dogodka letos sodelovala tudi največja slovenska zadružna klet, Klet Brda.

Dobrodelni ples Mavs Ball je košarkarski klub Dallas Mavericks letos priredil že osmič, dogodek pa je namenjen zbiranju sredstev za fundacijo kluba, ki prek neprofitnih organizacij pomaga ženskam, mladim in družinam v stiski ter ustanavlja bralne centre in igrišča za mladino v Teksasu. Plesa se vsako leto udeleži okoli 800 gostov iz vrst sponzorjev, igralcev in drugih podpornikov kluba. Klet Brda je dogodek izkoristila tudi za druženje s svojimi poslovnimi partnerji iz ZDA, kjer imajo hčerinsko podjetje Laureate Imports in kamor letno izvozijo že skoraj milijon steklenic vina.  

Luka in Bagueri

Na dogodku, ki se ga je udeležil tudi naš košarkarski superzvezdnik Dallas Mavericksov Luka Dončić, so imela vina Bagueri superior iz briške kleti prav posebno vlogo. Udeleženci večera so ob odlični kulinariki lahko odkrivali štiri vina iz linije vrhunskih, mednarodno nagrajenih vin Bagueri superior, in sicer sivi pinot ramato, chardonnay, merlot in cabernet sauvignon.

Vina Bagueri superior zorijo v hrastovih sodih in so izrazno izjemno bogata znotraj portfelja Kleti Brda predstavljajo najvišjo vinsko blagovno znamko z več kot 30-letno tradicijo, ime pa so dobila po Silveriju de Baguerju. Danes linijo Bagueri superior sestavljajo strukturno bogata, a elegantna vina, ki prepričajo tako priznane strokovnjake na mednarodnih ocenjevanjih kot tudi ljubitelje vina po vseh svetu, strežejo pa jih v najboljših restavraciji širom sveta, odlično pa so se odrezala tudi na dogodku Mavs Ball v Dallasu.