Loading...

Marko Pavčnik v Celju odpira nov lokal

Kuharski mojster iz restavracije Pavus v Laškem širi svoj posel in namerava v Celju odpreti bistro.

Marko Pavčnik, ki z restavracijo Pavus na gradu Tabor v Laškem velja za enega najboljših kuharjev v Sloveniji, napoveduje odprtje še enega lokala, tokrat “gourmet bistroja” v Celju.

“Tokrat želimo odpreti sproščen, mladosten lokal, ki ga gostje obiskujejo dnevno ali tedensko,” napoveduje Pavčnik, “moderno zasnovan bistro z izvirno ponudbo hrane, ki bo fuzija vseh stilov, s kreativno zasnovo, vendar sproščeno in brez omejitev na določen tip hrane. Prostor, kjer lahko postrežemo vse, kar je dobrega, sezonskega in po navdihu, pa naj bo azijsko, francosko, slovensko ali italjansko … Jedilnik bo vseboval malo jedi, ki pa se bodo pogosto menjale.”

Trenutno za lokal sestavlja ekipo, išče tako kuharje kot natakarje in vodjo lokala, odprtje bistroja “na atraktivni lokaciji” načrtuje maja letos.