Loading...

David Guetta ambasador brezalkoholnih “žganih pijač”

Če smo se na brezalkoholna piva že dodobra navadili, saj je na trgu vse več ponudnikov, pa na trg vse bolj prodirajo tudi vina in žgane pijače, ki ne vsebujejo alkohola.

Mlade generacije, ki imajo karte za fitnes in doma kup športne opreme ter prisegajo na trezno in zdravo življenje, so po eni strani slabi pivci alkoholnih pijač, zato pa dobri potrošniki, zato se jim je industrija pijač dobro prilagodila.

Konec leta se je brezalkoholnemu svetu pridružil eden najbolj znanih didžejev na svetu David Guetta, ki je postal globalni ambasador znamke brezalkoholnih žganih pijač Lyre’s. Lyre’s je ena najbolj sofisticiranih svetovno znanih žganjarn, v katerih producirajo praktično vse 0,0 % destilate pa tudi vse ostale sestavine za najbolj znane koktajle.

Kot je povedal Guetta, je vesel, da ima priložnost biti eden prvih, ki spreminja svet zabav in da dandanes lahko že vsak uživa v pijačah odličnega okusa brez alkohola. ” »”Na zabavah in dogodkih se vedno nazdravlja z alkoholnimi pijačami in zato mnogi mislijo, da nazdravljanje z vodo pomeni nesrečo. A Lyre’s je brezalkoholna alternativa, ki mi omogoča, da v vsakem trenutku lahko uživam ob kakovostni pijači brez alkohola,”«” je svojo brezalkoholno poslanico zaključil Guetta.

Foto: Lyre’s