Na znano lokacijo v Kortah prihaja nova ekipa, prejšnja se je preselila v Piran.
13. marca je napovedano novo odprtje Hiše Torkla v Kortah. Ekipo, ki so se ji zdeli stroški previsoki za učinkovito delo in se je preselila v piranski hotel Tartini, je zamenjala nova zasedba. Glavni kuhar je Gradimir Dimitrić, sommelier je Zoran Bogdanovski, oba pa sta znana iz nekaterih gostinskih zgodb na Obali, nazadnje sta sodelovala v Stari gostilni v Piranu.
Kakšna bo ponudba oziroma kakšne spremembe se obetajo v Torkli, ni povsem jasno, se pa zdi, da se lahko nadejamo bolj kreativni kuhinji kot doslej. V vsakem primeru pa ni slabo, da je simpatično urejena zgradba z res sijajnim razgledom dobila nove najemnike, saj je jasno, da gre za enega redkih prostorov v naši Istri, ki lahko tekmuje z vse prestižnejšo konkurenco na hrvaški strani.