Loading...

Dogodek, na katerem ne bi smel manjkati noben slovenski gostinec

Slovenska veja združenja JRE sredi novembra prireja velik izobraževalni dogodek za gostince in vse druge, ki jih zanima vrhunska kulinarika.

JRE-Slovenija, ki združuje 24 vrhunskih slovenskih kuharskih mojstrov in gostincev, 15. novembra v novogoriškem hotelu Perla prireja JRE Akademijo. Kot pravijo, prihodnost gostinstva temelji na znanju, povezovanju in učinkovitem delovanju, zato so v raznolik program vključili več kot 20 uglednih predavateljev s področij kulinarike, marketinga in poslovanja.

“Na akademiji ne gre zgolj za pridobivanje znanja, temveč tudi za gradnjo trdnih povezav z gostinskimi kolegi, ki si prav tako prizadevajo za izjemnost,” je poudaril predsednik JRE-Slovenija Grega Repovž iz gostilne Repovž, “skupaj bomo oblikovali skupnost, ki verjame v moč znanja, inovacij ter sodelovanja, kar bo pripomoglo k oblikovanju svetle prihodnosti gostinske industrije. Seveda pa pričakujte tudi vrhunsko kulinariko in nepozaben afterparty.”

Na predavanjih in panelih bo svoje znanje in izkušnje delila vrsta prepoznavnih kuharskih mojstrov in gostincev ter drugih predstavnikov tako kulinaričnega kot poslovnega sveta tako iz Slovenije kot iz tujine. Ob članih slovenskega združenja JRE boste lahko prisluhnili tudi Micheli Scarello iz videmske restavracije Agli Amici, ki je z izpostavama v Rovinju in Benetkah prerasla že v pravi kulinarični imperij, hrvaške barve bosta zastopala Tea in Stiven Vunić iz Zijavice v Moščenićki Dragi, spregovoril pa bo tudi Daniel Lehmann, predsednik združenja JRE.