Loading...

Estradna elita med vinsko elito

Hollywoodski zvezdnik Pedro Pascal je postal novi ambasador in obraz čilskega vinskega giganta Casillero del Diablo.

Vse več je znanih osebnosti iz sveta filma glasbe in druge zabavne industrije, ki so postali prepoznavni obrazi določenih znanih vinskih hiša ali pa so se celo sami vključili v pridelavo vina.

Med njimi so hollywoodski zvezdniki Dan Aykroyd, Francis Ford Coppola, Antonio Banderas, Gérard Depardieu, Emilio Estevez, George Lucas, Kyle MacLachlan, Sam Neill, Olivia Newton-John, Brad Pitt in Angelina Jolie, pa pevci in glasbeniki, kot so Madonna, Snoop Dog, Kylie Minogue, Sting in Cliff Richard ter športniki, kot so Wayne Gretzky, Andres Iniesta, Andrea Pirlo pa tudi slovensko-ameriški košarkarski junak Aleksander Vujačić.

Nov obraz čilskega vinskega ponosa je Pedro Pascal

Zvezdnikom, ki so se vključili v promocijo posameznih znanih vinskih hiš, se je po novem pridružil čilsko-ameriški igralec Pedro Pascal, ki ga je med filmske zvezde katapultirala vloga Oberyna Martella v eni največjih televizijskih uspešnic vseh časov Igra prestolov (Game of Thrones), nato pa še lik agenta DEA Javierja Peñe v Netflixovi uspešnici Narcos.

Pascal je postal ambasador in glavni obraz ene najbolj uspešnih čilskih vinskih zgodb, hiše Casillero del Diablo iz regije Valle Central. Njihova cabernet sauvignon in merlot sta precej popularna tudi v Sloveniji. Predvsem zaradi cene.